Legolas (legolas) wrote in lj_userdoc,
Legolas
legolas
lj_userdoc

&uselang=en_LJ ... doesn't work everywhere

Not sure where this should go, if this needs to be a bug report tell me, but I tried the "&uselang=en_LJ" suffix as described in FAQ 132 on the FAQ itself and that worked, but trying it on the main FAQ page doesn't work: http://www.livejournal.com/support/faq.bml&uselang=en_LJ gives me a not found error.
Either this is a bug or the FAQ should be edited...

In fact on testing a little, http://www.livejournal.com/modify.bml&uselang=en_LJ doesn't work, nor does http://www.livejournal.com/styles/edit.bml&uselang=en_LJ or http://www.livejournal.com/update.bml&uselang=en_LJ ...

Something is definitely wrong here. I also tested different language codes on that last url, none worked. Better correct that FAQ?
Subscribe

  • FAQ232

    There is a typo (or two) in FAQ232. I'm talking about the following sentence: Ddd them to your Friends list them with the Add Friend button at…

  • New FAQ: How do I deal with spam?

    This FAQ is meant to tie together all of our spam-related information, currently spread over several different categories. Ideally, I'd like to have…

  • Identity Account FAQs

    As LiveJournal Support regularly uses the term identity accounts both in answers to users and amongst themselves, and some system pages refer to…

  • Post a new comment

    Error

    Comments allowed for members only

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments